Čtvrtfinále poháru – skupina D/E

V neděli 20.10. jsme se na domácím hřišti postavili ve čtvrtfinále Poháru XV mezi skupinami D-E Olomouci. Olomouc se stejně jako my potýká s malým množstvím hráčů, takže utkání v tomto pohledu bylo vyrovnané. Měli jsme k dispozici 16 hráčů, ale už ve 4. minutě se zranil Petr Suchý a musel do hry nastoupit Nikola Rosenkranz. Olomouc měla přesně 15 hráčů, ale utkání dohrávala ve 14-ti, kdy se jim v 60mimutě též zranil jeden hráč.

V samotném zápase jsme měli nad Olomoucí na vrch a kdybychom nedělali poměrně velké množství přestupků proti pravidlům, neměla by Olomouc moc z čeho hrát. První půle přinesla pět položení, čtyři na naší straně a jednu na straně Olomouce, kdy došlo k vypíchnutí přihrávky a rychlí útočník hostů si došel pro snadné body. Druhý poločas probíhal obdobně jako první a  jen díky větší únavě soupeře jsme dokázali snadněji procházet obranou hostů a přidali jsme ještě celkem pět položení a došli si pro přesvědčivé a zasloužené vítězství.  Další utkání nás čeká hned o tomto víkendu, kdy by jsme se měli představit na Tatře, v zápase proti jejich B týmu.

RC Přelouč – RC Olomouc 57:17 (26:10)

Body: Kohout 17 (1P,6KPP) Chrbolka, Čejka 10 (2P) Krejzl, Staněk, Horáček, Doležel 5 (1P)
Sestava: Horáček, Čejka, Staněk, Pánek, Jech, Suchý, Krejzl, Preininger, Dušek, Kohout Chrbolka, Nevrý, Rozkošný, Doležel, Čížek Jakub  střídal: Rosenkranz

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *