Do báražové odvety jdeme s 30-ti bodovou ztrátou

V sobotu 25.5. odjelo 16 hráčů bojovat o udržení v 1. lize. Bohužel nás delší dobu trápí problémy s hráčskou základnou, a máme dost často problém postavit plnou základní soupisku. Rezervní tým Říčan má velké ambice postoupit do 1. ligy, aby jejich hráči byli lépe připravení na přesun do extraligového A týmu. Věděli jsme, že nás čeká velmi těžké utkání s  mladým týmem Říčan, který byl doplněn o pár hráčů A týmu a dokázali jsme bohužel držet krok jen prvním poločase, ve kterém jsme dokázali hrát s balónem a soupeř většinu hry dobře bránil naše útoky. Skóre otevřel Jan Kohout trestným kopem, po kterém přišly v rychlém sledu pětky na každé straně. Tu naší položil David Staněk s konverzí Jana Kohouta. Poločas skončil za stavu 10:7 pro nás.

Hned začátkem druhé půle se ujaly hlavní role Říčany a během 25. minut nám položily celkem 5 pětek a skóre bylo rázem 36:10 pro domácí. Říčanskou řadu pětek přerušil Krejzl, ale ani tento záblesk nevedl k případnému snižování bodového rozdílu. Říčany během dalších dvou minut prošly 2x do našeho brankoviště a poslední 4 minuty už jim stačilo si hlídat naše snahy o položení, které jsme přeci jen po menší chybce rozhodčího položili díky Janu Kohoutovi a uzavřeli skóre prvního barážového utkání  50:20 pro domácí. V odvetě, která je na programu 8.6. mimořádně už od 12:00, se budeme muset hodně snažit, jestli budeme chtít tento nevlídný vývoj baráže zvrátit.

RC Mountfield Říčany B – RC Přelouč 50:20 (7:10)
Body: Kohout 10 (1P, 1KPP, 1TK), Staněk, Krejzl 5 (1P)
Sestava: Dušek, Čejka, Staněk, Jech, Halík, Suchý, Krejzl, Preininger, Rozkošný, Čížek Jakub, Chrbolka, Nevrlý, Čížek Jan, Stýblo, Kohout, střídal: Rosenkranz

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *