Do Přelouče zavítal aspirant na mistrovský titul

V sobotu 16. října jsme přivítali silný tým z Říčan, který se nikterak neskrývá své ambice na získání titulu mistra ČR pro rok 2021. Tým vedený Miroslavem Němečkem, který též  vede seniorskou reprezentaci, přijel do Přelouče jako velký favorit s plnou soupiskou 23 hráčů, což by samozřejmě pro extraligu měla být samozřejmost. Bohužel pro náš tým, který nemá tak široký kádr, toto bývá občas problém a pro sobotní zápas bylo k dispozici jen 20 hráčů. K dlouhodobě zraněnému Vargovi a Pánkovi se připojili zraněný Jakub čížek a Petr Suchý a  v pátek onemocněl Ondra Šmíd. Přes malé problémy se sestavou jsme chtěli v domácím prostředí předvést co nejlepší výkon.

RC Přelouč – RC Říčany 0:41 (0:31) try (0:7) ŽK: Hanč

Sestava: Dušek (60m. Horáček), 4ejka (72m. Charvát), Staněk (60m. Novák), Jech, Hanč, Dostál, Krejzl,  Trunec (60m. Doležel), Rozkošný, Kohout Jan, Krčmář (40m. Pospíšil), Nevrlý, Čížek Jan, Kouba, Petržilka.

Prvních deset minut utkání bylo v celku vyrovnané a soupeř začal dominovat, především tedy bodově, v z rozmezí 12 – 27 minuty, kdy celkem 4x položil a vedl v utkání 0:24. Ve zmíněné 27. minutě obdržel Martin Hanč žlutou kartu a byli jsme nuceni hrát ve 14ti hráčích. To kluky nakoplo a celé oslabení jsme odehráli famózně a dokonce šahali i po položení. Bohužel to v poslední minutě poločasu nepřišlo a nakonec po naší chybě jsme v nastaveném času, po trestném kopu inkasovali po páté. V druhé půlce, které nám letos moc nevychází, jsme tentokrát nepropadli a celý poločas odehráli vyrovnanou partii. Říčanským se přesto podařilo dvakrát položit, druhé položení celkově sedmé opět v poslední 80. minutě po naší chybě při odkopu z brankoviště.  Celkové skóre 0:41 může připadat vysoké, ale naše hra se notně zpřesnila a ze hřiště jsme mohli odejít se vztyčenou hlavou.

V dalším kole zajíždíme na půdu Slávie Praha, která možná trochu překvapivě, porazila v tomto kole Dragon Brno 19:17

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *