Omlazený tým Petrovic se nám nepodařilo zlomit

V prvním kole Českého poháru XV se s námi přijeli porovnat Petrovice. Tým Petrovic je posílen o hodně mladých hráčů, kteří hlavně dobrou obranou pomohli svému týmu k vítězství.

RC Přelouč – RK Petrovice 10:18 (5:5)
Body: Horáček, Řičica 5
Sestava: Dušek, Čejka, Horáček, Jech, Krejzl, Suchý, Preininger, Trunec, Stýblo, Čížek Jan, Řičica, Nevrlý, Petržilka, Chrbolka, Kohout
Střídali: Hanč, Staněk, Novák, Pánek, Adamec, Charvát, do hry nezasáhl Pospíšil a Doležel.

Utkání bylo hodně vyrovnané, kdy první  pětka utkání padla až po 20. minutách. Petrovičtí hráči položili na pravé straně hřiště a jejich konverze nebyla úspěšný. Nám se podařilo do 5. minut odpovědět, kdy po vyhraném autu a rychlé hře roje prorazil do pětkoviště Horáček, bohužel ani naše konverze nebyla proměněna a poločas skončil vyrovnaným skórem 5:5.
Druhý poločas se nesl ve stejném stylu jako začal ten první. Náš roj měl výhodu dvou mlýnů u pětkoviště soupeře, ale bohužel ani jednou se našim hráčům nepodařilo skórovat. Přesto se nám podařilo po rychle rozehraném TK položit druhou pětku, když premiérové položení za Přelouč zajistil Tomáš Pedro Řičica a šli jsme do vedení 10:5. Bohužel další body přidali už jen hosté, když druhou pětkou s prokopem se ujali se vedení 10:12 a následně si dvěma trestnými kopy proti  háčku pojistili své vedení.

Další utkání odehrajeme za 2 týdny 11.9. na půdě Bystrce.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *