Roli favorita jsme potvrdili s přehledem

K utkání do Českých Budějovic se sešla pěkná řádka omluvenek, především z důvodu řádící virózy. Nakonec odjelo jen 18 hráčů včetně trenéra Tomáše Fyrbacha, kterému jsme oprášili hráčskou licenci. K zápasu odjel i Jan Čížek, který měl spíše také zůstat v posteli a doslova se protrápil nedělním chladným počasím. Holt ragbyové týmové srdíčko, které Číža má se nezapře.

Od prvních minut jsme i v okleštěné sestavě soupeři nedali šanci a celkem 12 položení mluví za vše. Ty si mezi sebe rozdělili rovným dílem útočníci a rojníci. Hattrick v položení zaznamenali prvořadníci Staněk a dnes velmi dobře hrající Čejka. Dvě položení zaznamenal veterán Michal Doležel a po jednom položení pak Petržilka, Chrbolka, Kohout  Jan a Čížek Jakub. Celkem 7 konverzí přidal Jan Kohout. V týmu se natrvalo začínají usazovat mladící, kdy v základní sestavě byli Jan Zámiš na křídle a Nikolas Rosenkranz.

Do druhé půlky nastoupil za svého bratra Jakuba Čížka Honza a přes nemoc poločas zvládl. V 60 minutě přišla i chvíle našeho trenéra, který se po sedmi letech vrátil na 20 minut na hřiště.

Sestava: Staněk, Čejka, Rosenkranz, Pánek, Križánek, Dušek, Krejzl, Trunec, Čížek Jakub, Kohout Jan, Petržilka, Nevrlý, Zámiš, Doležel, Chrbolka
Střídali: Čížek Jan, Fyrbach, Charvát

RC České Budějovice / RC Šumava Nýrsko – RC Přelouč 0:74 (0:45)
Body: Staněk 15, Čejka 15, Kohout Jan 19, Doležel 10, Petržilka 5, Chrbolka 5, Čížek Jakub 5

Další utkání sehraje v Říčanech v sobotu 8. dubna od 16:00 hodin, doprava auty.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *