Turnaj U8 – Slavia Praha – 8.9. 2024

V neděli 9. 8. 2024 se Bizoni Přelouč z kategorie U8 účastnili prvního podzimního turnaje v nové sestavě, protože do této kategorie přestoupili hráči z nižší kategorie U6. Jelikož nám přestoupilo do kategorie U8 dost hráčů, mohli jsme vyrazit na turnaj s dvěma týmy. Celkem jsme odjeli na turnaj v počtu 11 hráčů, kteří byli rozdělení do výkonnostních skupin B a C.

Skupina B, hráči: K. Kalva, Š. Plíva, O. Kurimai, J. Štěpánek, L. Dvořáková.

Ve skupině B jsme měli přesně 5 hráčů, tedy bez možnosti střídání. Hráli jsme pouze 3 zápasy a děti všechny zápasy naštěstí v pohodě zvládly, takže střídání potřeba nebylo. Do prvního zápasu s týmem Říčany Lavina, který skončil za stavu 10 : 3 děti nastoupily jako sehraný tým. V podstatě ani nebylo co dětem vytknout. Míč nepadal, děti se podporovaly a krásně skládaly soupeře. V druhém zápase jsme se utkali s místním týmem, týmem Slávia Praha. Tomuto týmu děti dovolily položit pouze jednu jedinou pětku a celkem tak zápas skončil za stavu 7 : 1 pro nás. Do posledního a závěrečného zápasu jsme nastoupili proti týmu Trata – Strašilky. Byl to zápas velmi vyrovnaný. Děti hrály opět dobře, skládaly, krásně si nahrávaly, osudným se nám ale stalo při dvou akcích, že nás soupeř vytlačil do autu a přišli jsme tak o balon. I tak se nám ale podařilo na závěr turnaje s tímto týmem remízovat a zápas jsme ukončili s celkovým skóre 7 : 7.

Výsledky – skupina B
Bizoni – Říčany 10:3, 4x Kryštof, 3x Olik, 2x Šíma, 1x Jiřík
Bizoni – Slavia 7:1, 2x Kryštof, 2x Olik, 2x Šíma, 1x Lili
Bizoni – Tatra 7:7, 2x Kryštof, 1x Olik, 1x Šíma, 3x Jiřík
Počet položených pětek za tento turnaj: K. Kalva – 8; O. Kurimai – 6; Š. Plíva – 5; J. Štěpánek – 4; L. Dvořáková – 1

Ve skupině C nastoupili Eduard Kohout, Jonáš Horáček, Adam Šlesařík a tři úplný nováčkové Jan Borovička, Lukáš Šolta a dvojče Eliška Šoltová. Zápasy ve skupině C byly velmi vyrovnané a pochvalu zaslouží všechny děti. Musíme vyzdvihnout tři nové hráče, pro které to bylo opravdu těžké, ale svoji roli zvládli výborně, především pak Lukáš Šolta, autor většiny pětek ve skupině C. V posledních dvou utkání vypomohli i hráči z B skupiny,  kdy na některé hráče už toho bylo dost a Edík Kohout navíc nebyl zcela zdravotně fit. Na turnaj měl ještě odjet Zdeněk Mraček, ale bohužel v sobotu onemocněl.

Výsledky – Skupina C
Bizonci – Říčany Modrá síla 5:6 , 5x Lukáš
Bizonci – Petrovice Pulci 6:5, 4x Adam, Lukáš, Edík
Bizonci – Babice Buldoci 6:7, 2x Lukáš, Adam, Edík, Jonáš, Lukáš
Bizonci – Strong Girls 5:7, 4x Lukáš, Eliška
Bizonci – Úžice 6:2, 4x Lukáš, Jiřík, Šíma
Počet položených pětek za turnaj: L. Šolta – 16, A. Šlesařík – 5, E.Kohout – 2, E. Šoltová – 2, J. Horáček – 1, J. Štěpánek – 1, Š. Plíva – 1

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *