Turnaj U8 – Tatra Smíchov – 22.9.

Po týdenní pauze, kdy jsme se měli představit na domácím hřišti v rámci oslav založení klubu, jsme zajížděli na turnaj na Tatru Smíchov. Díky rozsáhlým povodním a vydatnému dešti jsme byli nuceni oslavy posunout o 14 dní a chladné počasí se podepsalo na marodce, kdy se hned 12 dětí z turnaje omluvilo. Zůstalo pět hráčů, Šíma Plíva, Zdenda Mraček, Edík Kohout, Honzík Borovička a Jony Horáček, a s vidinou nemožnosti jakéhokoliv střídání jsme vyrazili směr Praha.

Ve skupině B1 jsme se v šesti zápasech utkali s týmy z Petrovic, Pragy, Tatry, Říčan, Iuridicy a Plzně.  V prvním utkání jsme se utkali s Petrovickými Mloky a hra našich pěti hráčů mě přesvědčila o tom, že dnes to bude prostě dobrý. Po vyrovnaném průběhu byl i výsledek nerozhodný a vyhlíželi jsme druhé utkání. Druhé utkání bylo opět vyrovnané, ale přeci jenom se podařilo dát o jednu pětku víc a zvítězili jsme 5:4. Třetí utkání jsme hráli téměř po hodinové pauze  a trošku jsme z tempa vypadli a Říčanské Modré lavině podlehli 2:4. Poslední tři utkání jsme odehráli už v rychlém sledu a vrátili jsme se na vítěznou vlnu a dokázali jak Pragu Černou porazit 4:2, tak Sršně z Tatry 4:1 a na závěr i Plzeň 5:3.

Děti hrály moc hezky, bojovaly, skládaly, hledaly si vždy prostor a přihrávaly si. Moc děkuji rodičům, že jsme to nevzdali a všichni si turnaj na Tatře užili, odměna v MC Donaldu musel být a byla vyústěním velké spokojenosti trenéra.

Bizoni – Petrovice Mloci 5:5 –  Zdenda2x, Šíma 2x, Edík
Bizoni – Iuridica Sovičky 5:4 –  Šíma3x, Zdenda 2x
Bizoni – Říčany Modrá Lavina 2:4 – Zdenda, Honzík
Bizoni – Praga Černá 4:2 – Zdenda 2x, Šíma, Edík
Bizoni – Tatra Sršni 4:1 – Zdenda3x, Edík
Bizoni – Plzeň Štěňata 5:3 – Zdenda 3x, Jonáš, Šíma

Máťa

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *