U6 – Regionální turnaj Slavia Praha – 13.10. 2024

V neděli 13.10. 2024 jsme s kategorií U6 odcestovali na půdu RC Slavia Praha, počasí nám nepřálo, ale to malé ragbisty/ky neodradilo. Do zápasů jsme se vrhli v této sestavě: Áďa Moník, Páťa Schlinger, Naty Oczadlá, Honzík Haas a tříletý Vojtík Štěpánek.

Do prvního zápasu proti Sarančatům z Tatry jsme nastupovali trochu nejistě, ale Bizonci nezaspali a hned od začátku krásně bránili a útočili. Soupeře krásně ubránili a nedovolili jim položit ani jednu pětku.
Přelouč Bizonci – Tatra Sarančata 6:0, Áďa 2, Naty 2, Páťa 3

Druhý zápas byl velice podobný, Bizonci byli rozjetí a pokládali Buldokům z Babic jednu pětku za druhou. Svou první pětku si vychutnal i náš nejmladší hráč Vojtík Štěpánek, který tak svými body zakončil toto krásné utkání.
Babice Buldoci – Přelouč Bizoni 0:7, Páťa 3, Áďa, Naty, Honzík, Vojtík

Třetí zápas už byl na obranu trochu náročnější, Vlci z Říčan nám nechtěli dát nic zadarmo a krásně útočili. Naši Bizonci se však nezalekli ani první pětkou, kterou nám Vlci položili. Krásně a intenzivně skládali.
Přelouč Bizoni – Říčany Vlci 6:1 Áďa 4 , Páťa 2

Bizonci předvedli krásnou týmovou spolupráci, jedna z největších pochval míří k Páťovi, který nádherně a ukázkově skládal! Vojtíškovi gratulujeme k prvním bodíkům a přejeme hodně úspěchů a pětek do dalších utkání.

Hrdé trenérky Kamča a Áďa.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *