V 6. kole Extraligy jsme přivítali Dragon Brno.

V šestém kole jsme přivítali Dragon Brno, který v minulém týdnu zvítězil na Slavii a doposud odehrál velmi vyrovnaná utkání, především s Tatrou Smíchov. My jsme měli k dispozici téměř plnou lavičku, kdy se po zranění vrátili dva hráči, Pavel Kouba a Petr Suchý, dále kapitán Jan Dušek z pracovní stáže a také jsme premiérově zapsali na soupisku Tomáše Adamce, který i v druhém poločase nastoupil na hřiště.

RC Přelouč – RC Dragon Brno 5:45 (5:26) try 1-7
Body: Staněk 5 (1P)

Sestava Přelouče: Dušek, Čejka, Staněk, Jech, Hanč, Suchý, Krejzl, Trunec, Rozkošný, Čížek Jakub, Nevrlý, Petržilka, Kouba, Čížek Jan, Stýblo
Střídali: Horáček, Pospíšil, Dostál, Šmíd, Novák, Charvát, Adamec

Dragon zvládl lépe vstup do utkání a už po 20. minutách vedl po t5ech položených pětkách. Nám se v podařilo položit pouze jednou, kdy po protlačeném autu a rychlých fázích roje položil David Staněk. Poslední slovo do poločasu měli hráči Dragonu, kteří využívali rychlou hrou špatné postavení naší obrany.

Do druhého poločasu jsme vstupovali s jasný cílem, a tím bylo zjednodušit a přitvrdit naší hru a získat další body. Nic se nám však nedařilo a naopak od úvodu druhého poločasu dominoval hostující Dragon a rychle hned 2x skóroval. Naše hra byla plná nepřesností a nebyli jsme pro hostující tým v podstatě žádnou hrozbou. Do konce utkání položili hosté ještě jednou a uzavřeli konečné skóre na stavu 5:45 a připsali si do tabulky důležitých 5 bodů.

Poslední utkání základní části odehrajeme za dva týdny na hřišti Sparty Praha.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *