Začátek a konec zápasu nás stál body

Ve čtvrtém kole jsme přivítali tým Slávie a očekávalo se vyrovnané utkání. Bohužel se nám v tréninku zranili dva hráči a původní soupiska prořídla na 20 hráčů. Hvězdičkou pro lepší časy je návrat Jana Čížka na hřiště, ale ještě bude chvíli trvat než to bude na100%.

RC Přelouč – RC Slavia Praha 17:34 (12:17)
Sestava: Horáček, Čejka, Staněk, Jech, Hanč, Suchý, Krejzl, Trunec, Rozkošný, Čížek Jakub, Nevrlý, Petržilka, Čížek Jan, Pospíšil, Doležel
Střídali: Dostál, Šmíd, Novák, Charvát
Body: Krejzl, Trunec, Staněk 5 (1P), Čížek Jakub 2 (1 KPP)

Přelouč zaváhala v začátku utkání a do 20.min se podařilo hostům položit tři pětky s jedním prokopem. Domácí tým to ale nezlomilo a hlavně díky dobré hře roje se podařilo do poločasu snížit skóre dvěma pětkami. Do druhého poločasu Přelouč vstoupila s chutí otočit utkání. Začátek druhého poločasu se v celku vydařil a podařilo se srovnat na 17:17. Bohužel s vyrovnáním šla hra Přelouče dolů. Hra byla dlouho vyrovnaná, ale mladý a rychlý útok Slavie rozhodl. Hosté položili tři pětky v posledních 10. minutách a rozhodli o svém vítězství. Příští týden čeká Přelouč utkání na Tatře. Výkop utkání je v 11:00.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *